Csoportoknak

Csoportoknak csapatépítő tréningeknek a következőt szoktuk ajánlani:
Színes szalagokat helyezünk el a csapatoknak a kalandpálya oszlopain,amelyeket össze kell szedniük.
Minden versenyző karszalagjára felírjuk a start időt,amikor felmegy a kalandpályára(8,5m magas). Miután összeszedte a szalagokat és végig küzdötte magát a feladatokon,lejövetelekor kiderül mennyi idő alatt teljesített és hány szalagot tudott összeszedni.
A mért idő és a szalagok mennyisége alapján értékelünk.
Az értékelés után érmekkel,serleggel való díjazás a dobogón.Az ár tartalmazza a 3 dobogós érmeit.A ára 5.000.Ft/fő/2óra.30 fő feletti társaságnál a piros(kezdő) és fekete(haladó) pályák kizárólagosságát is tartalmazza ez az ár.

A Bringó Hintó(4-5 személyesek a bringók) verseny lényege,hogy ki tud a legjobb idő alatt végig tekerni a bójákból kialakított pályán.Az ár tartalmazza a 3 dobogós csapat érmeit és a 4 darab Bringó Hintó kizárólagos használatát amíg a versenyek tartanak.Az ára 1.000.Ft/fő.

A kosárlabda palánknál a verseny lényege,hogy 10 dobásból ki tud többet bedobni.Az ár tartalmazza a 3 dobogós csapat érmeit és a kosárlabda pálya kizárólagosságát.Az ára 500.Ft/fő.

Az íjászversenynél az nyer aki 10 lövésből több pontot tud össze szedni.Az ár tartalmazza a 3 dobogós csapat érmeit és az íjjász pálya kizárólagosságát.Az ára 1.000.Ft/fő.

A 300m2-es rendezvény sátrunk alatt van még néhány versenyzésre,csapatépítésre alkalmas játék.Például cso-csó asztalok,márványlapos biliárd asztal,dobálós darts és köpőcsöves darts,ping pong asztal,óriás sakk,léghoki,rally szimulátor,boxgép,tatto ball,dodgem ufó,water ball.

Retro csapatépítő versenyek:
-kötélhúzó verseny
-lepényevő verseny
-sörivó verseny cumisüvegből
-zsákba futó verseny
-táncverseny:krumplival a versenyzőpárok homloka között
-sífutó verseny:1pár óriás sítalpra 5 fős csapat tud ráállni,a csapattagoknak egyszerre kell lépkedni egészen a célig(tavasztól őszig füves pályán)
-talicskatoló verseny:a 2 fős csapatok kapnak egy-egy talicskát,az egyikük bele ül,a másik pedig tolja a célig